2011. december 22., csütörtök

Titkos

Nemrégiben két Slow Time felvételt is felpakoltam ide. Most karácsony előtt választottam egy harmadikat, öcsém kompozícióját, a Secret Love címűt. Azt hiszem, hangulatának a gyökereit valahol a gyerekkorban kell keresni, ami észrevétlenül vált át a közelmúltba és a mába...

Secret Love by pastelpiano  

Az egyik első zene, amit 2007-ben rögzítettünk, majd 2008-ban kiegészítettünk élő hangszerekkel és újrakevertük. A fejemben lévő klip soha nem valósult meg hozzá, az orrát a csillogó kirakatnak nyomó kisfiú talán már örökre a képzeletemben marad csak.
És nem akarok senkinek semmit kívánni, de egy pillanatra gondolok a barátaimra szerte a világban, Berlintől Szingapúrig, Ausztráliától Amerikáig, Székelyföldtől Portugáliáig... És azokra is, akik "kalandvágyból itthon maradtak", és szerte az országban próbálják ép ésszel és tisztán tartott lélekkel átvészelni ezt a mostani ámokfutást.
Egyébként bármennyire nyers és szókimondó a mai előző bejegyzésem, ezzel a mostanival - és a zenével -  bennem mégis összekapcsolódik. Sajnos még mindig. És nem az előző vélemény a domináns, hanem ez a mostani érzés. 
De hát erről többet nem írhatok, mert ez titkos...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése