2012. augusztus 25., szombat

ezegyilyennap

ötéves lenne a magyargárda, száz honecker...  de jó hír is van, jön a hidegfront... csak késik, mint a postás a három napja várt levelemmel Gyuláról :)

Egyébként tök véletlenül tegnap néztem meg a világcsövön a Good Bye Lenin című filmet, (eddig valahogy kimaradt) ami azért is érdekelt, hiszen 3 évig éltem Honi tata betonkerítésének árnyékában (az üzem hátsó fala, ahol dolgoztam Hennigsdorfban, gyakorlatilag a "Fal" volt, de sajnos nem a kipingált oldala nézett felénk... Az Tegel felé nézett, ahol az egyik berlini repülőtér van, de már nem sokáig, hiszen márciusban megnyílik a "Willy Brandt" a város tök másik végén, bekebelezve a volt kelet-berlini repülőteret, Schönefeldet)
A film első óráját ha végigszenvedi az ember, némiképp kezd érdekesebbé válni, egyébként eléggé vontatott. Viszont érdekes, hogy az egyik, 1978-at vagy '79-et életre keltő jelenetben az egyik polcon megjelenik Niki Lauda F1-es autójának 1976-os makettje. 
A film főszereplője, Daniel Brühl pedig pont Laudát fogja alakítani a Rush című filmben, amit jövő szeptemberben mutatnak be Amerikában. Hát így kapcsolódnak a dolgok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése