2014. szeptember 22., hétfő

Örülünk, örülnénk...

Annak, hogy a FŐNÖK odacsapott a zasztalra, és megcsináltatta a Japánkertet, annak örülünk. Szép lett, kulturált, a zenélő kútra fel lehet menni nézelődni, cserébe azért, hogy megnémult (de lehet, hogy csak én nem hallottam még "énekelni").



Annak, hogy a FŐNÖK mégegyet odacsapott a zasztalra, és leaszfaltozták a margit-hídi lejárót is a szökőkútig (ami egyébként a legjobb állapotban volt az összes szigeten található út közül, és semmi baja nem volt), annak is örülünk.
 -------
Azonban aminek még felettébb örülnénk:
ha a FŐNÖK odacsapna a zasztalra, és néhány vödör aszfalttal kijavítanák a Holdudvar előtti járdát is, ami legalább 10 éve így néz ki:


ha utána az innen 30 méterre található bekötőutat is kijavítanák, mert sötétben az itt található gödrök veszélyesek nemcsak a bringásokra, de az idősebb gyalogosokra is (ez is így van legalább 10 éve):


s ha már belejöttek, utána egy kicsit besétálnának a karbantartók, és a Rózsakertben szintbe hoznák a betonlapokat, amiket a régen itt állt nagy fák gyökerei toltak fel a helyükről. A fákat a nyári viharok után kivágták, és kis fákat ültettek a helyükre. De az éles szélű betonlapokat úgy hagyták, noha a Rózsakertet nemrégiben teljesen felújították - ennek a  keresztútnak a kivételével.


A futópályáról azért nem írok, mert egyrészt arra nem járok, másrészt annak felújítása már folyamatban van. 

Hát ezeknek örülnénk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése