2015. április 22., szerda

Használati utasítás mára

Tisztelt Felhasználó!

Gratulálunk, hogy a legújabb, Természet nevű termékünket választotta! Hogy sokáig örömét lelje benne, kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatónkat! Egyúttal felhívjuk figyelmét, hogy a konstrukció csak a szabadban működik, zárt helyen tartózkodjon a használatától.

Első lépések:

1. Kapcsolja ki a telefonját és a testén található mindennemű zajkeltő eszközt, majd helyezze otthon egy szabadon választott asztalra. Ha van karórája, tegye mellé!
2. Menjen ki a fényre, az otthonától minimum egy kilométerre. Városlakóknál ez a távolság akár az öt kilométert is meghaladhatja.
3. Dobjon egy kavicsot egy patakba, hallgassa figyelmesen a csobbanást, majd értékelje ki a vízen keletkező gyűrűk mozgását. 
4. A csend beálltával adjon ki torokhangon egy 432 Hertzes A-hangot. Ha nincs abszolút hallása, akkor bármilyen hangot. Ha abszolút nincs hallása, inkább mégis maradjon csendben.
5. Simítson végig a föld felszínén, lehetőleg egy zöld, fűvel, vagy más növényzettel borított területen. Memorizálja az érintés érzését, a fű selymességét. 
6. Tegyen meg egy hasonló mozdulatot egy fa törzsén. Érezze a kéreg érdességét, mély lélegzettel memorizálja a lombok illatát.
7. Hallgassa további tíz percig az Ön körül hallható hangokat. Ezek egy tavaszi erdő hangjai, amit Ön ritkán szokott hallani. Kérjük, ne ijedjen meg a szokatlan hangoktól. Az ijesztő magas frekvenciás lüktetés nem káros az egészségre. Ön valószínűleg csak egy énekesmadár tavaszi természetes reakciójával került közelségbe. Számolja meg, hányféle hangot tud megkülönböztetni. Kérjük, jegyezze meg ezeket a hangokat. Többször memorizálja.
8. Az első szemetet, amit mások után talál, vigye el a legközelebbi szeméttartóig, és lágy mozdulattal ejtse az edénybe.
9. Menjen vissza a városba, keresse fel a legzajosabb kereszteződést és guggoljon le. Miközben az autók a zöld lámpánál elindulnak, lélegezzen mélyeket, hallgassa meg a motorok zaját, és idézze fel magában a természet hangjait és illatát. Értékelje ki a különbséget. Hallgasson be egy gépkocsiba a nyitott ablakon keresztül. Tekintsen külső nézőpontból a vezető bosszankodására, csodálkozzon el változatos szófordulatú káromkodásain. Próbálja meg egy tízes skálán értékelni a rádióból szóló műsor minőségét, miközben újra felidézni az erdő hangjait.

Köszönjük, hogy termékünket választotta. Kiterjesztett garanciánk (emberi léptékben gondolkozva) korlátlan ideig érvényes. A berendezés áramforrásai egyelőre még belátható ideig működnek, tehát a műveletet (a 9-es pont kivételével) akár minden héten megismételheti.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése